PE 2.10.2020 Joensuu Areena

Esiintyjät

Sanni

Sanni

Sanni on vakiinnuttanut paikkansa maan poppareiden eturiviin jo vuosia sitten. Takana on neljä menestyksekästä albumia, täynnä hittejä ja korvamatoja, joita on laulettu ja varmasti lauletaan automatkoilla ja festareilla. Oman tuotannonn ja energisen liveesiintymisen lisäksi SANNI on vakuuttanut yleisönsä Vain elämää -ohjelman eri kausilla, luoden jokaisesta cover-biisistä tuoreen ja itsensä näköisen ja kuuloisen hitin.

Evelina

Evelina

Evelina nousi suomalaisen popmusiikin kärkikastiin vuonna 2016, kun ”Sireenit” räjäytti pankin. Siitä saakka hän on keikkunut spotifyn ja muiden suoratoistopalveluiden piikkipaikoilla, ja vakiinnuttanut paikkansa poptaivaalla.

Uutta musaa on Evelinalta saatu kuultavaksi tasaiseen tahtiin, ja tämän vuoden tarjoiluun kuuluu hieno ”Hitaasti” single, jossa pehmeän keinuvan r&b:n tahtiin pohditaan parisuhteen syvyyksiä.

Behm

Behm

Alkuvuoden 2020 kovimman radiohitin ”Hei rakas” tarjoili yllätysnimi Behm. Nainen oli aiemmin tullut monille tutuksi Pikku G:n paluusingleltä ”Solmussa”, jonka kaunis kertosäe oli Rita Behmin käsialaa.

Syksyllä julkaistu ”Hei rakas” on taidokas, tunnelmallinen ja tarttuva. Eli kaikkea sitä, mitä hyvältä popilta voi odottaa. Omien sanojensa mukaan sattumien kautta artistiksi päätynyt Behm tekee kappaleitaan itse, ja hioo niitä usein pitkään. Tässäkin tapauksessa hiljaa siis hyvä tulee.

Gettomasa

Gettomasa

Suomiräpin tämän ajan seuratuimpiin nimiin kuuluva Gettomasa julkaisi ”Chosen One” depyyttialbuminsa 2016. Jo se herätti paljon kiinnostusta, mutta lopullisesti lentoon homma lähti viime vuotisella ”Diplomaatilla”. Spotify tarjoili maan kärkipaikan ja Emma-gaalassa käteen lyötiin vuoden hiphop -pysti.

Gettomasan omien sanojen mukaan tavoitteena on aidon räpin palauttaminen. Ja kun kuuntelee ”Diplomaatin” west coast -henkistä soundia, voi omin korvin kuulla sen aidon alkuperäisen palaavan.

Mouhous

Mouhous

Mouhous on Suomen Jyväskylästä nouseva kolmen hengen hiphop -ryhmä, jonka kieli pitkällä odotettu debyytti ”I Hate Mouhous” tuli uunista ulos helmikuussa 2020. Bändistä on intoiltu jo muutaman vuoden, ja esikoisalbumi toikin heti kultaa ja ”Äänii”-single platinaa.

Keväällä kesken jäänyt kiertue saa syksyllä jatkoa ja ryhmä nähdään myös Lehtiä Ilosaaressa.