5.10. Kuopio 6.10. Joensuu

Apocalyptica

Apocalyptica

Sibelius Akatemian kasvatit soittivat itsensä suosioon sekä metalli- että klassisen musiikin genreissä coveroimalla Metallicaa, Panteraa, Sepulturaa, Slayeria ja Faith No Morea. Nykyisin omaa materiaaliaan esittävä bändi on myynyt maailmanlaajuisesti levyjä miljoonia kappaleita ja tukan heilutusta on varmasti luvassa niin Joensuussa kuin Kuopiossakin.

Selloilla metallia soittavan Apocalyptican tunnetuimpia hittejä ovat mm. ”I Don’t Care”, ”I’m Not Jesus”, ”SOS (Anything But Love)” ja ”Bittersweet”.

Juha Tapio

Juha Tapio

Suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkeen ponkaisseen tuoreen levynsä ”Kuka näkee sut” ja lukuisten televisiostakin tuttujen hittiensä ansiosta Juha Tapio on ykkösluokan suomalaisia keikkailevia sooloartisteja. Juho Tapio antaa sinullekin vuorosi loistaa Joensuun Areenalla ja Kuopiohallissa sekä vie hetkeksi elämän makuisiin fiiliksiin.

Keikka sisältää varmasti tarttuvia, koskettavia lauluja meidän kaikkien elämästä, kuvia kassajonosta, kuvia nuoruuden englannintunnilta, kuvia rakastavaisten vaikeista kuin kauneimmistakin hetkistä. Juha Tapio on totisesti muuttunut radiohittien tekijästä valovoimaiseksi stadionluokan artistiksi

JVG

JVG

Vain Kuopio!

JVG:n on ehdottomasti Suomen tämän hetken suurin popkone. Kaksikon vilpitön ilonpito ja huikean tarttuvilla melodioilla varustetut sinkut ovat toimineet piristysruiskeena ankeuttajien ajan loska-Suomessa. Jaren ja VilleGallen tuotantolinjalta tipahtelevat biisit ovat takuuvarmoja häpeilemättömiä hittejä, joiden tahdissa kelpaa unohtaa maiset murheet ja heittäytyä huolettomaan hekumaan.

Viimeisimmän levyn siirto timanttisten slovarien toteuttamiseen ykkösluokan fiittajien säestämänä täytti syksyllä Spotifyn toplistat unohtamatta levyn ykkösbilebängereitä sekä Popkorni-sinkkua. Varmaa on kuitenkin, että JVG:n keikalla on luvassa Kuopiohallin täyttävät bileet. Sen takaavat Jare, VilleGalle ja viime vuosien soitetuimmat suomihitit!

Evelina

Evelina

Vain Joensuu!

Lehtiä Ilosaaressa-esiintyjä Evelina on maamme kiistaton striimikuningatar. Evelinan 2016 julkaistu debyyttialbumi 24K oli ensimmäinen suomalainen albumi, joka striimasi platinaa jo ennen julkaisua. Instassakin 150 000 seuraajaa kerännyt poptähti tunnetaan parhaiten kappaleistaan Kylmii väreitä, Tornado, Honey ja Sireenit.

Evelina palkittiin keväällä Vuoden naissolisti -Emmalla ja hän on keikkaillut ahkerasti ympäri Suomea aina isoista festareista pienempiin klubeihin viime vuosien aikana.

Anna Puu

Anna Puu

Outokummun oma nainen Anna Puu on ponnistanut koko Suomen tietoisuuteen ensin Idols-ohjelman kautta ja myöhemmin vetovoimaisten levyjensä ansiosta. Voice of Finlandistakin tutun artistin uusi single ”Me ollaan runo” antaa viitteitä uudistuneesta Annasta ja odotamme uutta musiikkia esitettäväksi Lehtiä Ilosaaressa -keikoilla.

Vesta

Vesta

Keikkoja loppuunmyynyt ja festivaalipaikkoja runsaasti täydentänyt Vesta on noussut Lohtulause-debyyttialbuminsa kanssa suomalaisten korviin ja herättänyt paljon kiinnostusta persoonallisena artistina mm. kappaleilla Vielä1, Sun Katu ja Ota varovasti.  Vesta tunnetaan folk-vivahteisesta popistaan, jossa sanoitukset ovat kappaleiden ydin lisättynä haikeaa tunnelmaa ja tunteikasta lauluääntä.

Pyhimyksen, Töölön Ketterän ja Kauriinmetsästäjien kappaleilla vieraillut Vesta ilmaisee mielenmaisemaansa leikittelemällä musiikin kanssa ihailtavan pelottomalla otteella, joten tätä keikkaa ei kannata jättää väliin.