Pe 6.10.2017 • Joensuu Areena

Esiintyjät ja aikataulut

Antti Tuisku

Antti Tuisku

Antti Tuisku on niitä artisteja, joiden tapauksessa superlatiivit loppuvat kesken ennen kuin miehen uraa ollaan päästy edes kunnolla perkaamaan. Idols-ohjelmasta kansan tietoisuuteen ponnahtanut Lapin poika on tunnettu mm. hiteistään Peto on irti, Sata Salamaa, Rahan Takii ja Keinutaan, näin vain muutama mainittuna.

Loppuvuoden aikana Antti Tuisku palaa sinne mistä on tullutkin, kun hän tuomaroi alkavaa Idols-kautta. Tuntuukin että kymmenen albumia, lukuisat Emmat, monituiset platinat ja loputon määrä loppuunmyytyjä keikkoja onkin vasta alkua tämän ainutlaatuisen artistin uralla.

www.facebook.com/anttituiskuofficial

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen on kulkenut pitkän matkan Popstars-kilpailuista Suomen pop-taivaan kirkkaimmaksi tähdeksi. Pitkältä tauolta näyttävän paluun tehnyt Vartiainen on hellinyt faneja viime aikoina kahdella uudella sinkulla, Turvasana ja Se Oikea, jotka nostattavat odotukset tulevasta albumista enemmän kuin korkealle.

Nyt onkin hyvä alkaa valmistautumaan lokakuun suurimpaan yhteislaulutuokioon, sillä kiivas festarikiertue tulee hiomaan artistin taustabändeineen voittamattomaan keikkakuntoon. Ja tähän kuntoon joensuulaisten tulee vastata antamalla vastakaikuna kaikkensa.

www.facebook.com/jennivartiainenofficial

JVG

JVG

Kiistatta Suomen suosituimpiin rap-yhteisiin kuuluva JVG on ottanut Suomen haltuun myrskyn lailla! Lukuisia Emmoja urallaan kahminut kaksikko on julkaissut mm. hitit Tarkenee, Mauton Jasso, Häissä ja Hehkuu. Eikä siinä ollut kuin vasta pintaraapaisu yhtyeen ansioluettelosta, sillä onhan VilleGalle myös tuttu televion Vain Elämää-ohjelmasta.

Sykemittarit kannattaa suosiolla jättää kotiin, tai viskata Areenan lähistöltä löytyviin roskakoreihin, sillä ne tuskin tulevat kestämään JVG:n johdatuksella koettavaa hikijumppaa.

www.facebook.com/jvgvirallinen

Pyhimys

Pyhimys

Pyhimys voi olla artistinimenä tuttu monelle, vaikka ei välttämättä artistin soolomateriaalia olekaan kuullut. Mm. Teflon Brothersista ja Ruger Hauerista tuttu levy-yhtiöpomo on tehnyt mittavan uran suomalaisen hip hop-musiikin parissa. Viimeisin yhdeksästä julkaistusta albumista (Pettymys) julkaistiin vuonna 2015, ja albumi nautti suurta suosiota kriitikoiden ja fanien keskuudessa.

Pyhimyksen soolomateriaalista puhuttaessa tulee unohtaa Teflon Brothersin rääväsuiset pumppailukappaleet ja muut sivuprojektit, sillä Pyhimys puhuu omaa kieltään. Harvoin keikkaileva artisti teki viimeisimmän suuren keikan Lahden sinfoniaorkesterin kanssa, joten tulee Joensuu Areenan keikka olemaan harvinaista herkkua.

www.facebook.com/paradisemikko

Teflon Brothers

Teflon Brothers

Jos Teflon Brothersin energian ja tahdin julkaista hittejä voisi valjastaa generaattoriin, ei ydinvoimaloita enää tarvittaisi. Heikki Kuulan, Volin ja Pyhimyksen muodostama trio on julkaissut niin monta hittiä, että vaikka et olisi tutustunut Teflon Brothersin tuotantoon, huomaat kerta toisensa jälkeen kuinka laulat radion mukana raitoja kuten Pämppään, Maradona, Hubba Bubba tai Arvon Leidit.

Jos luulet että Areenan lavalla välkkyy upean lavashown strobo, niin olet enemmän kuin väärässä. Kyseessä on nimittäin se kuuluisa pilke silmäkulmassa, mitä tämä yhtye kantaa mukana keikalta keikalle aina juhlakansan hurmokseen saattaen.

www.facebook.com/teflonbrothersofficial