5.10. Kuopio 6.10. Joensuu

Liput myyntiin toukokuun 14. päivänä

Lehtiä Ilosaaressa 18 -ennakkoliput maksavat 35 euroa ja opiskelijaliput 25 euroa (sis. alv. 10 %). Liput ovat myynnissä 14.5. alkaen ja niitä on saatavilla rajoitettu määrä. Vuonna 2017 järjestetty Joensuun tapahtuma myytiin loppuun, joten suosittelemme lippujen hankkimista etukäteen.

Molempia festivaalipäivien lippuja on saatavilla Tiketistä ja Lippu.fi kautta. Näissä palveluissa käyvät maksutapana myös kulttuurisetelit. Lipun hintaan lisätään palvelumaksu. Kivijalkamyynnissä lippuja on Kerubissa, Levy-Eskoilla sekä oppilaitosten kampuksilla.

Opiskelijat sekä lukiolaiset saavat omat ennakkolippunsa 25 euron alennettuun hintaan. Opiskelijakortti tai muu opiskelijatodistus tulee esittää opiskelijalipulla tapahtumaan saavuttaessa. Opiskelijat voivat hakea lippunsa kätevästi suoraan kampuksilta Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Joensuun ja Kuopion toimistoilta sekä Karelia ammattikorkeakoulun oppilaskunta POKA:n toimistoista (vain POKAn jäsenet). Opiskelijalippuja on saatavilla myös verkossa.

Pääsylippu vaihdetaan tapahtumaan saavuttaessa kulkutunnisteena toimivaan rannekkeeseen. Ennakkovaihto on mahdollista Joensuussa Ravintola Kerubissa festivaaliviikon aikana. Ranneke on hyvä vaihtaa jo ennakkoon, sillä ehkäisemme ruuhkaa festivaalin portilta. 

Alle 5-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta huoltajansa seurassa. Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. 

LEHTIÄ ILOSAARESSA VIP-liput

Lehtiä Ilosaaressa tapahtumiin on saatavilla VIP-passi, jolla nostat festivaalikokemuksesi uudelle tasolle.

Hinta 70 € (sis. alv.)
Ota yhteyttä, kysy lisää ja varaa omasi!

Lisäinfoa ja ryhmätilaukset: 

LEHTIÄ ILOSAARESSA 2018 VIP-MENU

Tulossa.