La 8.10.2016 • Joensuu Areena

Liput

Lehtiä Ilosaaressa -ennakkoliput maksavat 30 euroa ja opiskelijaliput 20 euroa (sis. ALV 10%). Liput ovat myynnissä 22.6. alkaen ja niitä on saatavilla rajoitettu määrä.

Itä-Suomen Yliopiston, Karelia Ammattikorkeakoulun, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän opiskelijat sekä lukiolaiset saavat omat ennakkolippunsa 20 euron alennettuun hintaan ennakkomyyntipisteistä Kerubista, Levy-Eskoilta tai ISYY:n ja POKA:n toimistoista. Opiskelijakortti tai muu opiskelijatodistus tulee esittää lippua ostettaessa sekä tapahtumaan saavuttaessa.

Tapahtuman lippuja on saatavilla myös Tiketti- ja Lippu.fi-palveluissa. Näissä käyvät maksutapana myös kulttuurisetelit. Lipun hintaan lisätään palvelumaksu.

Alle 5-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta huoltajansa seurassa. Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi.

Pääsylippu vaihdetaan tapahtumaan saavuttaessa kulkutunnisteena toimivaan rannekkeeseen. Ennakkovaihto on mahdollista Ravintola Kerubissa ti 4.10. alkaen ja jatkuu pe 7.10 klo 20 saakka. Ennakkovaihtoa suositellaan sisään pääsyn nopeuttamiseksi.

Tapahtumaan on tarjolla myös VIP-palvelupaketti 60 euron hintaan. Pakettiin kuuluu sisäänpääsy, narikka, illallinen buffet-pöydästä sekä erillisen VIP-alueen baarin palvelut. VIP-lippuja on saatavilla Tiketistä ja Lippupisteestä sekä suoraan Kerubilta.

Tapahtumaan liittyviin Original Sokos Hotel Vaakunan majoituspaketteihin voi tutustua osoitteessa www.sokoshotels.fi varauskoodilla: BILEET.

Lisäinfoa ja ryhmätilaukset:  tai numerosta 050-3028478

ENNAKKOMYYNTI­PISTEET:

 

LEHTIÄ ILOSAARESSA VIP-PAKETIT NYT MYYNNISSÄ

Lehtiä Ilosaaressa -festivaalin vip-paketit ovat nyt saatavilla. Vip-paketin hinta on 60 euroa sis. alv. Vip-pakettiin kuuluu vip-passi, jolla pääsette sisään festivaalille ja vip-alueelle, ilmainen narikkapalvelu ja noutopöydässä klo 18-21 tarjolla oleva herkullinen vip-menu. Vip-alue sijaitsee Joensuu Areenan alakerrassa anniskelualueen laidalla, kulku vip-alueelle tapahtuu anniskelualueen läpi. Vip-alueella on pöytiä, joissa voitte ruokailla ja istua iltaa.

Vip-paketit voitte ostaa Tiketistä ja Lippupisteestä, tai suoraan Kerubilta. Varsinkin ryhmälle ostatte paketit helposti Kerubilta, tilauksen voitte tehdä joko sähköpostilla tai puhelimitse, ota yhteyttä ja varaa pakettinne:

Asko Piiparinen

Nelli Härkin

VIP-MENU

Kasvisruokana tarjoilemme paistettua lupiinitempeä ja sitruunaruohokastiketta (M,G)