Pe 6.10.2017 • Joensuu Areena

Loppuunmyyty!

Lehtiä Ilosaaressa 2017 on nyt myyty loppuun eikä lippuja ole enää saatavilla.

Lehtiä Ilosaaressa -ennakkoliput maksavat 35 euroa ja opiskelijaliput 25 euroa (sis. alv. 10 %). Liput ovat myynnissä 23.7. alkaen ja niitä on saatavilla rajoitettu määrä.

Opiskelijat sekä lukiolaiset saavat omat ennakkolippunsa 25 euron alennettuun hintaan ennakkomyyntipisteistä, myöhemmin elokuusta alkaen myös Itä-Suomen yliopiston kampukselta löytyvän ISYY:n ja Karelia ammattikorkeakoulun opiskeljajärjestö POKA:n toimistoista. Opiskelijakortti tai muu opiskelijatodistus tulee esittää lippua ostettaessa sekä tapahtumaan saavuttaessa.

Molempia festivaalin lippuja on saatavilla myös Tiketistä ja Lippupisteen kautta ja näissä käyvät maksutapana myös kulttuurisetelit. Lipun hintaan lisätään palvelumaksu. Alle 5-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta huoltajansa seurassa. Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Festivaalin vip-paketit tulevat myyntiin piakkoin.

Pääsylippu vaihdetaan tapahtumaan saavuttaessa kulkutunnisteena toimivaan rannekkeeseen. Ennakkovaihto on mahdollista Ravintola Kerubissa festivaaliviikon aikana. Ranneke on hyvä vaihtaa jo ennakkoon, sillä ehkäisemme ruuhkaa festivaalin portilta. 

Lisäinfoa ja ryhmätilaukset: tai numerosta 050 302 8478.

VIP-PASSI LEHTIÄ ILOSAAREEN -TAPAHTUMAAN

Lehtiä Ilosaaressa tapahtumaan on saatavilla VIP-passi, jolla pääset Joensuu Areenaan ja siellä festivaalin VIP-alueelle.

VIP-alueella on tarjolla VIP-menu (klo 18-21), jonka noutopöytä sisältää runsaan alkupöydän, pääruoat sekä herkulliset jälkiruoat.
Oma baaritiski A-oikeuksien kera koko tilaisuuden ajan
Omat VIP-vieraiden WC-tilat
Ilmainen narikkapalvelu

Hinta 70 € (sis. alv.)
Ota yhteyttä, kysy lisää ja varaa omasi!
 
Hannu Sallinen / Kerubi
050 302 8478

LEHTIÄ ILOSAARESSA 2017 VIP-MENU

Tapas-pöytä Kerubin tapaan

Lämpimänä ruokana tarjoilemme

Kasvisruokana tarjoilemme

Jälkiruokapöydän herkut