Pe 6.10.2017 • Joensuu Areena

Info

Lehtiä Ilosaaressa -tapahtuma järjestetään Joensuu Areenassa, joka löytyy kaupungin keskustan kupeesta Mehtimäeltä Joensuun jää- ja uimahallien välistä osoitteesta Mehtimäenaukio 2.
Pysäköintitilaa autoille alueella tarjoavat mm. Tiedepuiston parkkihalli sekä uimahalli Vesikon ja yliopiston pysäköintialueet. Joensuun ja lähialueelta tuleville asiakkaille suosittelemme saapumista jalan, pyörällä tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen.

Festivaali on ikärajaton, ja jos haluaa vierailla siellä lasten kanssa, alle 5-vuotiaat eivät tarvitse huoltajan seurassa lippua.

Esiintyjien aikataulut julkaistaan heinäkuun aikana.

Tapahtuman palveluilla pyritään takaamaan asiakkaiden viihtyminen, ja luomaan festivaalitunnelmaa. Areenalle saapuvia palvelee narikka (3 €), joka mitoitetaan saapuvan yleisön tarpeisiin riittäväksi. Ruoka- ja juomapalveluihin tapahtumassa kuuluu Kerubin Grillin ruokamyyntiteltta grilliherkkuineen ja kahvio suolaisine ja makeine kahvileipineen sekä erilliset anniskelualueet. Palveluista päivitämme tietoa kesän lopulla.

Tapahtumaan saapuvien on syytä jättää kotiin kaikki vaaralliseksi luokiteltavat esineet, lasipullot, alkoholijuomat sekä luonnollisesti lemmikkieläimet. Sen sijaan suositeltavaa on ottaa mukaan korvatulpat, joita on myös Areenassa myynnissä.

Lehtiä Ilosaaressa -tapahtuman järjestää Kerubi Events. Lisätietoa tapahtuman järjestelyistä päivitämme tänne infosivulle ennen festivaalia. Tapahtumaa koskevista ajankohtaisista asioista ja ohjelmasta tiedotetaan tiiviisti myös tapahtuman Facebook-sivuilla. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Kerubin grillin menu

Jatkobileet ja majoitus

Lehtiä Ilosaaressa -festivaalin viralliset jatkobileet Kerubissa ja Kimmelissä!

Lehtiä Ilosaaressa -festivaalin majoitukset: www.sokoshotels.fi

Kartta