La 8.10.2016 • Joensuu Areena

Info

Lehtiä Ilosaaressa -tapahtuma järjestetään Joensuu Areenassa, joka löytyy Joensuun jää- ja uimahallien välistä osoitteesta Mehtimäenaukio 2.

Pysäköintitilaa autoille alueella tarjoavat mm. Tiedepuiston parkkihalli sekä uimahalli Vesikon ja yliopiston pysäköintialueet. Joensuun ja lähialueelta tuleville asiakkaille suosittelemme saapumista jalan, pyörällä tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen.

Tapahtuma on ikärajaton, ja jos haluaa vierailla siellä lasten kanssa, alle 5-vuotiaat eivät tarvitse huoltajan seurassa lippua.

Tapahtuman palveluilla pyritään takaamaan asiakkaiden viihtyminen, ja luomaan festivaalitunnelmaa. Areenalle saapuvia palvelee narikka (3€), joka mitoitetaan saapuvan yleisön tarpeisiin riittäväksi. Ruoka- ja juomapalveluihin tapahtumassa kuuluu kahvio suolaisine ja makeine kahvileipineen sekä erilliset anniskelualueet. Isompaan nälkään voi hakea helpotusta Kerubin grillistä, jossa illan menuun kuuluu:

Ranskalaiset (M,G) + dippi 7€

Bataattiranskalaiset ja chili-aioli (M,G) 8€

Hiiligrillattua maalaiskanaa Ras el Hanout, valkosipuli-aiolia

ja raikas salaatti / ranskanperunat  (L,G) 12€

Pullet beef burger (L) 12€

- tulisesti maustettua revittyä ylikypsää härkää, itämaisittain maustettu coleslaw ja valkosipuli-aiolia

Vege burger chimichurry (vegaani)12€

- revittyä ja tulisesti maustettua soijafileetä, itämaisittain maustettu coleslaw ja rucola-aiolia

Tapahtumaan saapuvien on syytä jättää kotiin kaikki vaaralliseksi luokiteltavat esineet, lasipullot, alkoholijuomat sekä luonnollisesti lemmikkieläimet. Sen sijaan suositeltavaa on ottaa mukaan korvatulpat, joita on myös Areenassa myynnissä.

Lehtiä Ilosaaressa -tapahtuman järjestää Kerubi Events. Lisätietoa tapahtuman järjestelyistä saa osoitteesta . Tapahtumaa koskevista ajankohtaisista asioista ja ohjelmasta tiedotetaan tiiviisti tapahtuman Facebook-sivuilla. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Lehtiä Ilosaaressa aluekartta