PE 2.10.2020 Joensuu Areena

Info

Lehtiä Ilosaaressa 2020 on yhden illan sisäfestivaali, joka järjestetään Joensuu Areenassa perjantaina 2.10.2020. 

Lehtiä Ilosaaressa -tapahtumaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset. Tapahtuma-alue jaetaan korona-viruksen aiheuttaman riskin minimoimiseksi useaan noin 500 asiakkaan lohkoon. Anniskelualueella olevat lohkot ovat luonnollisesti K-18, mutta myös alaikäisille on oma alueensa. Jokaiselle lohkolle on varattu oma sisäänkäynti, anniskelupisteet, narikka sekä wc-tilat. 

Tapahtumabaarin lisäksi yleisöä palvelee alkoholittomia moctaileja tarjoileva Lounge, joka toteutetaan yhdessä Karelia Ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston kanssa.

Takeista ja laukuista huolehtii maksullinen narikka. Asiakkaille varataan runsaasti istumapaikkoja pöytien ääressä.

Tapahtumapaikkana toimii Joensuu Areena. Saapumisessa tapahtumaan kannattaa suosia kevyttä liikennettä. Jos tulet omalla autolla, sen saa helpoiten pysäköityä Uimahalli Vesikon paikoitusalueelle. Sisäänkäynnit eri lohkoille sijoittuvat Areenan eri sivustoille. Tapahtuman pohjakuva alla. Alueelta saa poistua kesken tapahtuman ja palata takaisin, kunhan palaa vain samaan lohkoon. 

TURVALLISUUS

Lehtiä Ilosaaressa -festivaali toteutetaan korona-turvallisuutta vahvasti korostaen. Tapahtumaa järjestävä Kerubi haluaa toteuttaa tapahtumansa niin, että niistä ei osallistujille aiheudu ylimääräistä riskiä eikä tapahtuman järjestäminen heikennä alueen koronatilannetta.

Viranomaisten suositusten mukaan Lehtiä Ilosaaressa tapahtuma-alue jaetaan useaan lohkoon, joille kaikille järjestetään omat sisäänkäynnit, narikka- ja baaripalvelut sekä WC-alueet. Eri lohkojen välillä liikkuminen ei tapahtuman aikana ole mahdollista, joten oman seurueen kanssa kannattaa etukäteen sopia mille lohkolle haluaa mennä. Lohkot täytetään saapumisjärjestyksessä, ja niille ei ole erillisiä lippuja Premiumia lukuun ottamatta. Jos seurueesi saapuu eri aikoihin niin emme voi taata pääsyä samaan lohkoon, Premiumia lukuunottamatta. Alaikäisille tapahtumaan tulijoille on varattu oma lohkonsa.

Tapahtumassa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan, turvaväleihin sekä asiakaspalvelutilanteissa tulevien kontaktien turvallisuuteen. Tapahtuma-alueen pintoja desinfioidaan ennen tapahtumaa ja sen aikana, maksuliikenne hoidetaan ilman käteistä (maksukortit ja mobiilimaksusovellukset käyvät) ja ruuhkautumista pyritään välttämään kaikin tavoin. Tapahtumaan myydään lippuja rajoitetusti, ja yleisölle tarkoitettu alue on pinta-alaltaan huomattavan suuri, mikä mahdollistaa turvavälien säilyttämisen.

Yleisöllä on tapahtumassa käytössä useassa pisteessä käsien desifiointiin tarkoitettua huuhdetta ja hengityssuojia on saatavilla omakustanteiseen hintaan. Henkilökunta opastetaan noudattamaan erityistä huolellisuutta hygieniassa.

Turvallisen tapahtuman toteuttaminen edellyttää myös asiakkailta muutamien yksinkertaisten asioiden muistamista:

1. Jos sinulla on yhtään hengitystieinfektioon viittaavia oireita tai olet altistunut korona-virukselle -  jätä tapahtuma väliin.

2. Muista säilyttää turvavälit.

3. Huolehdi hygieniasta. Käytä käsidesiä tapahtumaan saapuessasi ja aina sopivassa välissä tapahtumassa liikkuessasi.

4. Jos yskittää, yski hihaasi tai huolehdi muuten, että et huomioit muut.

Suosittelemme myös kaikille koronavilkkusovelluksen lataamista. 

Kerubin on Opetus- ja kulttuuriministeriön ja THL:n 14.5.2020 antaman ohjeen mukaisesti kerättävä tapahtumien kävijöiden tiedot mahdollisuuksien mukaan. Tiedot kerätään pääsääntöisesti henkilötodistusta, ajokorttia tai kelakorttia sisäänkäynnillä näyttämällä. Henkilötiedot tallennetaan henkilötodistuksen, ajokortin tai kelakortin viivakoodista sähköisesti. Vaihtoehtoisesti voit luoda koodin sivulla https://info.tiketti.fi/fi

Koodin voi luoda koska tahansa, eikä tietoja tallenneta mihinkään, ennen kuin koodi luetaan tapahtumassa samalla laitteella, jolla liput tarkastetaan.


Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi

Tapahtuman järjestäjä seuraa koronatilannetta tiiviisti, ja on asiasta yhteydessä viranomaisiin. 

POHJAKUVA