PE 7.10.2022 Joensuu Areena

Esiintyjät

Blind Channel

Blind Channel

Lehtiä Ilosaaressa jytää raskaan rockin ja koneiden räjähtävänä liittona, kun Suomen puhutuin yhtye Blind Channel ottaa lavan haltuun. Bändin lopullinen läpimurto Euroviisuissa keväällä 2021 oli vasta alkua menestykselle, joka ei osoita hidastumisen merkkejä Suomessa tai muualla maailmassa. Kesällä Blind Channel tyrmäsi täyden Tähtiteltan. Syksyllä happea haukkoo yleisö Joensuu Areenassa.

Lucas & Steve

Lucas & Steve

Lehtiä Ilosaaressa yleisön niskaan ropisee samaa tanssipölyä, jota kesällä on satanut Euroopan isoimmilla elektronisen tanssimusiikin festivaaleilla. Siitä pitää huolen hollantilainen dj-duo Lucas & Steve, hyvien bileiden musiikilliset mestarit. Kun Joensuun Areenan ilman täyttävät modernit tanssihitit ja rytmi hiipii jalan alle, silloin on pakko tanssia.

Nelli Matula

Nelli Matula

Lehtiä Ilosaaressa on tyyliä, kauneutta, karismaa ja timanttinen show, kun Nelli Matula pistää bileet pystyyn. Nelli Matula on kotimaisen popin ja R&B:n valovoimaisimpia artisteja, jonka keikat pakahduttavat näyttävyydellään niin silmät kuin korvat. 

Pehmoaino

Pehmoaino

Lehtiä Ilosaaressa on ennalta arvaamattomia popsävelmiä, sanoja sekä tulkintaa, jotka menevät ihanasti ihon alle. Näin soi pehmoaino, joka nimestä huolimatta nousee vauhdilla kohti kotimaisen popin kovinta sarjaa. pehmoainon keikat ovat samaan aikaan herkkiä, hauskoja, tunnelmallisia ja kokeilevia. Jotain sellaista, mikä on tultava kokemaan itse. 

Costee

Costee

Lehtiä Ilosaaressa on elämänmakuisia, tummanpuhuvia ja tarttuvia melodioita sekä uskallusta laulaa, ettei aina ole hyvä olla. Tätä on costee, sähköisen popin, kitararockin ja räpin sävyissä poukkoileva laulaja-lauluntekijä, joka biisikynällään on ahdistavan tarkasti sanoittanut asioita, joita nuori mies ei saa tai uskalla kertoa.