PE 6.10.2023 Joensuu Areena

Esiintyjät

Behm

Behm

Me pyydämme sen mukaan juoksulenkille, keikalle tai kotiimme. Se osaa tavoittaa meidät odottamatta lähimarketin maitohyllyllä, liikennevaloissa tai työpaikan kahvihuoneessa. Se ei tunne meitä, mutta tietää ajatuksemme, toiveemme ja rakkautemme. Se on minä, se olet sinä, se on me. Se on noin kolme minuuttia, ulkoisesti kevyt ja helppo, mutta siinä on silti jotain elämää suurempaa. Se on täydellinen popkappale. Sellainen, mitä Behm on tehnyt paljon ja jotka soivat livenä Lehtiä Ilosaaressa.

Käärijä

Käärijä

Sanoja sataa nopeammin kuin korvat ehtivät ottamaan kiinni ja energiamäärällä sähköistäisi koko maakunnan. Tämä on kuumaa, hikistä ja paidattoman paljasta. Ja kun hetki on oikea, kaikki Euroopassa osaavat laulaa mukana. Käärijä kaataa bileet päällesi ja sie annat juhlan viedä etkä pidä kaksin käsin kiinni mistään.

Gettomasa

Gettomasa

Kiesi lipuu tyylikkäästi syksyn pimenevässä illassa. Kyydissä ovat sinulle parhaat ihmiset, kun hyvin viilennetyssä pullossa poksahdusta odottavat noin 49 miljoonaa kuplaa. Ilmassa on hyvää tuoksua, iholla kihelmöi juhlan tuntu. On tyyliä, teräviä sanoja, mehevää bassoa, Lehtiä Ilosaaressa ja Gettomasa.

Arppa

Arppa

Ennen musiikki ei kuulunut suoratoistosta. Kuului c-kasetilta, vinyylilevyltä tai äänessä oli putkiradion lämmin soundi. Oli vähemmän digitaalista, enemmän analogista, jotenkin inhimillistä ja ei niin suunniteltua. Arpan musiikki huokuu vivahteita siitä, mitä oli ennen. Arppa on kuitenkin tätä päivää ja soi Lehtiä Ilosaaressa.

Karri Koira

Karri Koira

Lokakuinen Joensuu ei ole mikään Ibiza, ei Yyteri tai edes Nallikari. Silti Lehtiä Ilosaaressa hellii jalkoja kuin kuuman hiekan täyttämä rantasandaali. Meillä on ikuinen aurinko, lämmintä paahdetta ja mojitoämpärin tuoksua. Meillä on sinulle vähemmän syksyn sateita, enemmän kesän säteitä ja yksi upea Karri Koira.

Affirmed

Affirmed

Energiaa, bassoa joka laittaa vankimmankin peruskallion tärisemään ja melodioita jotka iskevät kovaa sydämeen. Affirmedin lavaenergia aina setin ensisävelistä viimeisiin sointuihin asti ja rakkaus asteen verran raskaampaa tanssimusiikkia kohtaan tuovat Joensuuhun palasen keski-Euroopan suurimpien festarilavojen soundia.

Bionator Project

Bionator Project

Hard kicks, unique leads and vibrant melodies. Bionator Project is an act that combines these elements and creates a sensational auditative experience. From 2021 he has been releasing his music on Rapture Records, a sublabel of Masters of Hardcore. Keeping up the momentum, Bionator Project continues on his journey to spread Euphoric Hardcore to the World!

Triple M

Triple M

Triple M is an accomplished EDM producer and DJ hailing from the vibrant electronic music scene in Finland. With an impressive discography and an ever-growing fanbase, Triple M has carved a prominent place for himself in the global EDM landscape. Known for his infectious beats, uplifting melodies and energetic performances, Triple M has become a force to be reckoned with.

Rixini (techno set)

Rixini (techno set)

Teknohousut jalkaan ja menoks.