PE 7.10.2022 Joensuu Areena

Info

Lehtiä Ilosaaressa 2022 on yhden illan sisäfestivaali, joka järjestetään Joensuu Areenassa perjantaina 7.10.2022. Tapahtuman tarkka aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Liput tulevat myyntiin tiistaina 26.7. klo 10 Tikettiin ja Lippupisteelle.

Liput ja rannekkeenvaihto

Verkossa tapahtuman lippuja on saatavilla Tiketti ja lippu.fi -palveluissa, joista liput saa ostettua myös kulttuuriseteleillä. Liput ovat myös saatavilla kaikista Tiketin ja Lippupisteen jälleenmyyntipaikoista, mm. R-Kioskeilta. Lippuja ei ole saatavilla Ravintola Kerubista. Lehtiä Ilosaaren portilla ei järjestetä erillistä lipunmyyntiä vaan liput ovat koko tapahtuman ajan myynnissä Tiketissä.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa.

Ennakkorannekkeenvaihto Kerubilla (Siltakatu 1) torstaina 6.10. klo 11 - 18 

Premium

Premium-lipulla (K-18) nautit illasta parhailla paikoilla sekä pikkusen uppeemmista palveluista!

Ilta alkaa astetta paremmin kulkemalla oman sisäänkäynnin kautta ja jättämällä mukana kulkevat tavarat hintaan kuuluvaan narikkaan. Premium-lipulla voit varata pöydän seurueellesi osoitteesta ja Premium-alueella pääset nauttimaan pikkusen uppeemman ranskalaispöydän antimista. 

Ainoa mahdollisuus päästä eturiviin Lehtiä Ilosaaressa alkoholijuoman kanssa on lippuun kuuluvalla Premium-rannekkeella. Kaikkea pikkasen enemmän koko illan ajan!

Premiumin pikkasen uppeempi ranskalaispöytä klo 18-22

*Kerubin koururanskalaisia ja bataattiranskalaisia (M,G)
*Tuoretta tomaattisalsaa (M,G)
*Tulista chilidippiä (M,G)
*Kerubin pippuriketsuppia (M,G)
*Vegemajoneesia (Veg, M, G)
*Kevätsipulia (M,G)
*Pekonimurua (M,G)
*Parmesanlastuja (L,G)
*Nachoja (M,G)

Narikka ja löytötavarat

Festivaaliportilla on maksullinen narikka. Jokainen narikkakäynti maksaa 3 euroa. Haethan tavarasi heti tapahtuman päättyessä. Ravintola Kerubi ei vastaa hakemattomista tavaroista.

Ravintola Kerubin löytötavaroista huolehtii Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99 €/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Toimipiste on auki maanantaista torstaihin klo 14–17 sekä sunnuntaisin klo 13–15. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

Alueelle saa tuoda avaamattomana alkoholittomia virvokkeita läpinäkyvissä muovipulloissa ja mehupurkeissa. Myös tyhjän ja läpinäkyvän muovipullon tuominen alueelle on sallittua. Pullon koko saa olla max. 1,5 litraa. Teräaseet ja muut höpöhöpöhommat ovat kiellettyjä.

Omia ruokia saa tuoda alueelle, mutta muista ettet pakkaa ruokia lasisiin tai metallisiin astioihin. Lasi- ja metalliastioiden tuominen alueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Lehtiä Ilosaaressa Jatkot

Viralliset Lehtiä Ilosaaressa jatkot vietetään kaupungin kuumimmissa yökerhoissa Kerubin Kellarissa ja Bepopissa. Rannekkeella molempiin sisäänpääsy narikan hinnalla koko illan ajan! 

CASHLESS – JUOMAA JA RUOKAA

Lehtiä Ilosaaressa, kuten kaikki Kerubin järjestämät tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä toimii kortti, ei käteinen. Areenan sisätiloissa on erillinen anniskelualue ja koko Premiun-alue on anniskelualuetta. Myynnistä löytyy alkoholittomien virvokkeiden lisäksi olutta, siideriä, lonkeroa, viinejä, drinkkejä ja snapseja.

Kerubi Grilli palvelee tapahtuman ajan, ja ruokkii nälkäiset konserttivieraat. Grillin tuotteista kerromme enemmän sitten hieman syssymmällä, jahka kesäkaudesta ensin selviämme. Joka tapauksessa herkullista grillievästä on tarjolla.

TURVALLISEN TILAN TAPAHTUMA

Tavoitteenamme on luoda kaikille viihtyisä ja turvallinen tapahtuma. Siksi Kerubi ja kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita ja toivomme samalla tavalla toiset huomioivaa käytöstä myös asiakkailtamme. Tehdään yhdessä turvallisempi tapahtuma!

TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET


Jos kohtaat häirintää tai epäasiallista käytöstä Kerubissa tai tapahtumissamme, kerro siitä henkilökunnallemme. Puutumme tilanteeseen! Tapahtuman jälkeen voit ottaa yhteyttä Kerubin puhelinnumeroon  niin selvitämme asian!

Tapahtuman kartta

 

Kuvaaminen Kerubin tapahtumissa

Valokuvaaminen alueella ja järjestelmäkameroiden tuominen Kerubin tapahtumiin on sallittua, mutta jätäthän salamavalon, isot varustereput ja jalustat kotiin. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Keikkojen videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Festivaalialueella kuvataan valokuvia ja videomateriaalia Kerubin ja Kerubin  yhteistyökumppanien markkinointikäyttöön.

Jonottaminen Areenalla

Emme halua, että Areenan eteen tullaan jonottamaan ennen klo 8 perjantaina. Lehtiä Ilosaaren lava on suuri ja ensimmäisissä riveissä on hyvin tilaa!