PE 6.10.2023 Joensuu Areena

Liput

Osta liput nyt! Hinnat nousevat 5.10. klo 23:59!

Tapahtuma on ikärajaton ja myynnissä on 49 € peruslippu, 47 € lippu alaikäisille sekä 69 € Premium-lippu (K-18). Alaikäisten lipulla ei ole pääsyä tapahtuma-alueen anniskelualueille. Premium-lipulla nautit illasta parhailla paikoilla, pikkusen uppeemmista palveluista ja lipun hintaan kuuluu narikkapalvelut. Alle 8-vuotiaat lapset pääsevät Lehtiä Ilosaareen lipun ostaneen aikuisen seurassa ilmaiseksi. Lapset saavat portilla rannekkeen. 

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, rannekkeella pääset liikkumaan sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman ajan. Nopeuta rannekkeenvaihtoa ja printaa lippu matkaan!

Liput myynnissä Tiketissä ja Lippupisteellä

Lehtiä Ilosaarella rannekkeella sisäänpääsy narikan hinnalla virallisille jatkoille Kerubille ja Bepoppiin!

Premium-lipulla (K-18) nautit illasta parhailla paikoilla sekä pikkusen uppeemmista palveluista!

Ilta alkaa astetta paremmin kulkemalla oman sisäänkäynnin kautta ja jättämällä mukana kulkevat tavarat hintaan kuuluvaan narikkaan. Premium-lipulla voit varata pöydän seurueellesi osoitteesta  Kaikkea pikkasen enemmän koko illan ajan!

Ennakkorannekkeenvaihto

Kerubilla (Siltakatu 1) keskiviikkona 4.10. ja torstaina 5.10. klo 11 - 18

Rannekkeita ei kiinnitetä vaihtohetkellä käteen, joten voit vaihtaa useamman rannekkeen kerralla. 

Suosittelemme vaihtamaan liput rannekkeeseen jo ennakkoon, näin vältämme jonotusta tapahtuman portilla. Alle 8-vuotiaat lapset saavat rannekkeen myös ennakkorannekkeenvaihdosta. Rannekkeenvaihto aukee Areenalla festaripäivänä klo 15. Rannekkeella pääsee sisään ja ulos koko päivän ajan.

Aikataulu

15:00 Rannekkeenvaihto Areenalla alkaa
16:00 Portit auki
17:00 Käärijä
18:45 Arppa
20:30 Karri Koira
22:15 Behm
00:00 Gettomasa